Skip to main content

Cozi infernale de maşini, în Vama Nădlac 2, pe sensul de ieşire din ţară! Vezi aici, în timp real, care este timpul de aşteptare

A început minivacanţa de 1 Mai, iar mulţi dintre români au ales să petreacă zilele libere în afara ţării, motiv pentru care este aglomeraţie în vămi.

Cele mai mari cozi de maşini sunt la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, unde şoferii aşteaptă mai bine de două ore să intre în Ungaria.

CITEŞTE ŞI: Culmea penibilului: să te lauzi cu munca altuia! Disperat să îşi îmbunătăţească imaginea, Fritz îşi asumă proiectul de demolare a garajelor, iniţiat de Roxana Iliescu

Aglomeraţie este şi în Vama Nădlac 1, unde totuşi timpul de aşteptare este mai scurt.

VEZI AICI TRAFICUL PRIN PUNCTELE DE TRECERE A FRONTIEREI, ÎN TIMP REAL

Poliţiştii de frontieră au anticipat numărul mare de români care va ieşi în ţară în această minivacanţă, aşa că au mărit efectivele.

“În perioada 28 aprilie – 1 mai a.c., aproximativ 3.800 polițiști de frontieră vor desfășura, zilnic, activități de supraveghere și control a frontierei de stat, numărul lor putând fi suplimentat la nevoie. Totodată, dacă situaţia o va impune, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de ieşire din ţară sau de intrare, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei”, transmite Poliţia de Frontieră.

Însă, partea maghiară are acelaşi personal ca şi în zilele obişnuite, când fluxul de maşini este mult mai redus.

CITEŞTE ŞI: Avizele emise pentru accesul autovehiculelor în zona Cetate, prelungite, din oficiu, până la finalul anului!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.