Skip to main content

Cozi infernale de maşini, în Vama Nădlac 2, pe sensul de ieşire din ţară! Vezi aici, în timp real, care este timpul de aşteptare

A început minivacanţa de 1 Mai, iar mulţi dintre români au ales să petreacă zilele libere în afara ţării, motiv pentru care este aglomeraţie în vămi.

Cele mai mari cozi de maşini sunt la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, unde şoferii aşteaptă mai bine de două ore să intre în Ungaria.

CITEŞTE ŞI: Culmea penibilului: să te lauzi cu munca altuia! Disperat să îşi îmbunătăţească imaginea, Fritz îşi asumă proiectul de demolare a garajelor, iniţiat de Roxana Iliescu

Aglomeraţie este şi în Vama Nădlac 1, unde totuşi timpul de aşteptare este mai scurt.

VEZI AICI TRAFICUL PRIN PUNCTELE DE TRECERE A FRONTIEREI, ÎN TIMP REAL

Poliţiştii de frontieră au anticipat numărul mare de români care va ieşi în ţară în această minivacanţă, aşa că au mărit efectivele.

“În perioada 28 aprilie – 1 mai a.c., aproximativ 3.800 polițiști de frontieră vor desfășura, zilnic, activități de supraveghere și control a frontierei de stat, numărul lor putând fi suplimentat la nevoie. Totodată, dacă situaţia o va impune, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de ieşire din ţară sau de intrare, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei”, transmite Poliţia de Frontieră.

Însă, partea maghiară are acelaşi personal ca şi în zilele obişnuite, când fluxul de maşini este mult mai redus.

CITEŞTE ŞI: Avizele emise pentru accesul autovehiculelor în zona Cetate, prelungite, din oficiu, până la finalul anului!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.