Skip to main content

Avizele emise pentru accesul autovehiculelor în zona Cetate, prelungite, din oficiu, până la finalul anului!

Primăria Timișoara anunță că a fost prelungit termenul pentru avizele de acces în zona Cetate!

Documentele se vor prelungi, din oficiu, până la sfârșitul anului 2023! Este vorba despre toate avizele emise cu termen de valabilitate până la sfârșitul lunilor ianuarie, februarie, martie, respectiv aprilie, emise de Comisia de Circulație pentru accesul autovehiculelor în zona Cetate.

Decizia a fost luată deoarece au fost înregistrate la Primărie foarte multe cereri de extindere a termenului avizului de acces.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.