Skip to main content

UVT participă la cel mai mare târg de artă contemporană din țară! MoBU își va deschide porțile săptămâna viitoare

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara va participa la MoBU, cel mai mare târg de artă contemporană din România.

Evenimentul, ajuns la a doua ediție, își așteaptă vizitatorii la Romexpo, în București, începând din 29 mai, ora 15:00, până pe 2 iunie.

De asemenea, la eveniment vor fi reprezentate şi cele mai importante universități de profil din România: Universitatea Națională de Arte din București, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, Universitatea Cluj, Facultatea de Arte Vizuale și Design, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași și Facultatea de Arte și Design – Universitatea de Vest din Timișoara.

Pentru expoziţia care se desfășoară sub genericul „Descoperă arta într-o altă dimensiune”, intrarea este liberă, iar organizatorii invită pe oricine este pasionat de artă să viziteze măcar o dată locația plină de creații impresionante.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.