Skip to main content

Românii, tot mai interesați să devină investitori în Emiratele Arabe Unite! Iată 10 mituri & realități despre Dubai!

Emiratele Arabe Unite și mai ales Dubaiul au devenit în ultimii ani un miraj pentru români.

Dacă în urma cu zece ani, românii descoperau această zonă în calitate de turiști, în ultimii 3 ani, conaționalii noștri visează și devin proprietari de locuințe sau chiar antreprenori în destinația care și-a propus și a reușit să bată toate recordurile în materie de construcții.

Iată câteva mituri despre Dubai pe care le confirmăm sau le infimăm cu Cristina Stoian, o româncă a cărei business este în zona imobiliară, ea fiind proprietara Agenției imobiliare Simple Choices locate în Dubai, care zilnic susține românii în demersul lor de a deveni investitori în EAU.

10 MITURI & REALITĂȚI DESPRE DUBAI

  1. În Dubai ai posibilitatea să platești în rate, fără să fie nevoie de bancă sau istorie bancară, ci doar pe bază de pașaport.
  2. În Dubai contractele de închiriere sunt pe bază de CEC. Dacă cecul nu se materializează nu pleci din Emirate sau nu mai intri în Emirate niciodată!
  3. În Dubai, dacă un dezvoltator imobiliar întârzie un proiect mai mult de 12 luni, plătește penalități către cumpărători.
  4. În Dubai dacă soțul îndrăznește să-i ia telefonul soției, plătește amendă.
  5. În Emirate poți face ipoteca cu documente financiare din România, specialiștii în imobiliare știu secretul cum.
  6. În Dubai există cele mai bune școli și profesori britanici.
  7. Investiția ta in Dubai este protejată de guvern. Ratele plătite de români, pentru o casă sau un apartament se duc într-un cont escrow, care este protejat de guvernul UAE. Astfel că dezvoltatorul primește bani în ritmul construcției. Adică, a construit cei 10%, primește banii. Dacă nu a construit nimic, nu primește nimic.
  8. În Dubai, Guvernul te dă afară din casa cumpărată după un anumit număr de ani. Greșit! Există leasehold-uri pe un număr limitat de ani sunt foarte puține rămase și foarte bine definite și chiar si acelea se pot prelungi la nesfârșit. Restul proprietăților pot fi ale tale pentru totdeauna.
  9. Nu este adevărat că sunt mii de case goale în Dubai, in care nu locuiește nimeni. Locuiesc chiriași. Cererea este cu 40% mai mare fată de ofertă, iar aeroportul nou vă mai genera o cerință de 1 milion de locuințe.
  10. Dacă nu mai poți plăti ratele pierzi tot. Nu e deloc așa! UAE este printre puținele țări unde poți vinde în construcție, când ai plătit peste 40% din valoarea imobilului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.