Skip to main content

Cel mai mare festival de muzică din vestul României! District 23 reuneşte trei evenimente, pentru a crea un oraş în afara Timişoarei

În anul în care Timișoara a devenit Capitală Europeană a Culturii, trei festivaluri (Flight Festival, VEST FEST și Magnetic Festival) se reunesc pentru a marca o premieră pentru România.

Organizatorii anunţă creare unui „oraș” în afara Timișoarei, pe aerodromul Cioca, unde se va desfăşura, în perioada 16-18 iunie, District 23.

Va fi un weekend plin de muzică de toate genurile, tehnologie și acțiuni sustenabile prin cartierele create de fiecare dintre cele 3 evenimente.

CITEŞTE ŞI: Şi-a măcelărit prietenul din copilărie, cu 13 lovituri de cuţit! Ucigaşul care a şocat Italia, a fost capturat în România (VIDEO)

Flight Festival District: EDUTAINMENT – singurul festival de edutainment din Estul Europei, o călătorie culturală și o sursă de inspirație sub forma unui amestec surprinzător de muzică, artă și tehnologie, un loc al distracției, dar și al relaxării active de care copiii și adulții au atâta nevoie 

VEST FEST District: SUSTAINABILITY – Deja începând demersurile pentru a folosi doar energie verde în următorii ani de existență, VEST FEST își va amenaja cartierul din District23 folosind doar materiale prietenoase cu mediul. Campaniile de reciclare și acțiunile de conștientizare a ceea ce înseamnă amprenta de carbon a unui eveniment sunt,

de asemenea, parte din focusul organizatorilor, care îi încurajează și pe participanți să fie la fel de conștienți de mediul înconjurător și de schimbările climatice la nivel mondial.  

Magnetic District: MOTION – Magnetic Festival este un proiect reprezentativ stilului muzical de Drum and Bass și realizat de tineri pentru tineri. Workshop-urile culturale, activitățile care stimulează mișcarea și dansul și multe alte suprize mobile sunt parte din ceea ce au pregătit organizatorii acestui district.  

District23 va avea trei scene principale și încă cel puțin trei scene secundare.

CITEŞTE ŞI: Sute de lumânări aprinse, în centrul Timişoarei! Se împlineşte un an de când armata Rusiei a invadat Ucraina

Vor fi prezenți, în total, peste 30 de artiști și trupe de muzică, primii confirmații find: Clean Bandit, B.U.G. Mafia, Tom Odell, Subcarpați, Delia, Camo & Krooked, Mefjus, The Prototypes și un invitat surpriză.
Cu peste 15 zone de festival (V.I.P. Zone, Food Zone, Kids Zone, zone de activare, plajă urbană, aterliere și workshop-uri, junglă urbană, zone de relaxare, zone de activități sportive).

District23 se anunţă a fi cel mai mare festival din vestul României.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.