Skip to main content

VIDEO: Cu toporul pe holurile Primăriei! Un bărbat, supărat că nu a primit o locuinţă socială, a spart geamurile instituţiei şi îl căuta pe primar să-i ceară socoteală

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost reţinut imobilizat de poliţişti şi dus la audieri, după ce a intrat cu un topor în clădirea Primăriei şi a început să lovească în stânga şi-n dreapta.

S-a întâmplat în urmă cu puţin timp, în oraşul Haţeg, judeţul Hunedoara, unde bărbatul aşteaptă de multă vreme, să primească o locuinţă socială.

CITEŞTE ŞI: Cel mai mare festival de muzică din vestul României! District 23 reuneşte trei evenimente, pentru a crea un oraş în afara Timişoarei

Cum problema lui nu s-a rezolvat, omul şi-a ieşit din minţi şi a mers la Primărie, cu un topor în mână, să ceară socoteală.

A spart mai multe geamuri, apoi a ieşit pe terasa de la etajul 1 al clădirii şi a ameninţat că se aruncă în gol.

„Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată pe numărul de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Orașului Hațeg și a urcat la etajul 1 al instituției, nemulțumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuință socială. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică împreună cu o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul Poliției Orașului Hațeg”, transmite IPJ Hunedoara.

Acum, bărbatul este acuzat de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.