Skip to main content

Şi-a măcelărit prietenul din copilărie, cu 13 lovituri de cuţit! Ucigaşul care a şocat Italia, a fost capturat în România (VIDEO)

Michael Alessandrini, un italian în vârstă de 30 de ani, este acuzat că şi-a ucis un prieten din copilărie, cu 13 lovituri de cuţit.

Crima s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 februarie, în urma unui conflict spontan care a avut loc în Pesaro, Italia.

Când şi-a dat seama ce a făcut, agresorul a fugit din ţară, pe direcția Slovenia – Ungaria – România.

CITEŞTE ŞI: Sute de lumânări aprinse, în centrul Timişoarei! Se împlineşte un an de când armata Rusiei a invadat Ucraina

Conform presei din Italia, Michael Alessandrini are probleme psihice şi este dependent de jocurile de noroc.

În seara crimei, individul a luat cina împreună cu prietenul lui, Pierpaolo Panzieri, iar la un moment dat, cei doi au început să se certe.

S-a întâmplat în apartamentul în care victima, în vârstă de 27 de ani, locuia în chirie.

La un moment dat, lucrurile au scăpat de sub control, iar bărbatul de 30 de ani a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjughiat amicul de mai multe ori.

În încercarea de a se salva, Pierpaolo a fugit în baie, însă agresorul a intrat peste el şi i-a mai aplicat câteva lovituri de cuţit.

Fratele victimei a fost cel care a descoperit cadavrul lui Pierpaolo, a doua zi dimineaţa.

CITEŞTE ŞI: Părinți sfâșiați de durere, după ce și-au pierdut unicul fiu! Dănuț, tânărul care a murit în accidentul de la Michelangelo, era un geniu în robotică

Ucigaşul a fost capturat în judeţul Arad şi le-a mărturisit oamenilor legii că avea de gând să ajungă în Ucraina.

A recunoscut că şi-a omorât prietenul, iar acum aşteapăt să fie extrădat în Italia, unde va fi judecat pentru fapta sa.

„În baza unei solicitări formulate de autoritățile italiene, a fost desfășurată o acțiune coordonată de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale, iar, în urma cooperării dintre Direcția de Poliție Transporturi, prin Secția Regională de Poliție Transporturi Timișoara (Serviciul Județean de Poliție Transporturi Hunedoara și Serviciul Județean de Poliție Transporturi Arad) și Inspectoratul de Poliție Județean Arad – Serviciul de Investigații Criminale, a fost depistat, în județul Arad, un cetățean italian, bănuit de comiterea unei infracțiuni de omor, în țara de origine. Asupra persoanei în cauză au fost descoperite un telefon mobil, ce prezenta urme de culoare brun-roșcat și un cuțit, posibil arma crimei”, transmite IPJ Arad.


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.