Skip to main content

CCIA Timiș, gazda  Adunării Generale a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

În calitate de membru fondator al Asociației Camerelor de Comerț Dunărene, devenită ulterior Federația Camerelor de Comerț Dunărene (FCCD), CCIAT găzduiește, Adunarea Generală Anuală a organizaţiei.

Evenimenul va avea loc luni, 26 septembrie 2022, cu începere de la ora 10.00, la Centrul Regional de Afaceri.

CITEŞTE ŞI: A fost desemnat câștigătorul pentru lucrările de proiectare și execuție a tronsonului lipsă de autostradă între Margina și Holdea!

Vor fi prezenți reprezentanți ai Camerelor de Comerț membre din Austria (Viena, St. Pölten, Linz), Bulgaria (Ruse, Vratsa), Serbia (Belgrad), Ungaria (Budapesta, Pécs-Baranya, Pest) și România (București, Arad, Timiș). Camera de Comerț și Industrie Budapesta asigură președinția și secretariatul FCCD.

Sedința va fi deschisă de András Rév, Președintele FCCD și de dna Florica CHIRIȚĂ, Președintele CCIAT și gazda evenimentului.  

Pe ordinea de zi a Adunării se află atât probleme organizatorice cât şi probleme de natură strategică: raport al activităților desfășurate de Federație de la adunarea generala din septembrie anul trecut, raport financiar, oportunități de proiecte finanțate de UE, prezentarea unui eveniment ce urmează a avea loc la Budapesta – Product Fair in Royal Castle of Budapest), posibilitatea organizării evenimentului DUNAUFEST, organizat în iulie la Ulm, și în celelalte țări dunărene, prioritățile Federației pentru perioada 2022/2023, stabilirea datei și locației următoarei ședințe, diverse.

Programul extraprofesional oferit oaspeților de către CCIAT va cuprinde un tur de oraș și o degustare de vinuri – prilej de a descoperi Timișoara prin istoria și arhitectura sa cât și povestea de succes a vinului de Recaș.

CITEŞTE ŞI: Adio, infecţiilor luate din spital! Proiect de 6 milioane de euro, la Spitalul CFR Timişoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Machete tactile, pentru nevăzători, în toate spațiile din sediul principal al Universității de Vest!

UVT a lansat astăzi proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, un proiect unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile toate spațiile principale ale sediului universității.

Focuri de armă, după o șicanare în trafic! Un șofer băut a urmărit un alt șofer până acasă pentru a se răzbuna

Incident în trafic, între doi șoferi! Unul dintre ei a avut impresia că celălalt conducător auto îl șicanează, așa că l-a urmărit până a ajuns acasă, iar apoi s-a dat jos din mașină, a intrat în curtea omului și a tras mai multe focuri cu o armă de vânătoare.

Timișoara va avea cea mai mare platformă imagistică din vestul țării! Alexandru Rafila, în vizită la Spitalul ”Victor Babeș”

Timișoara va avea cea mai mare platformă imagistică din vestul țării, oferind acces la tehnologii de ultimă generație pentru diagnosticarea și monitorizarea pacienților, cu accent pe cei oncologici.

Este oficial! Transport public gratuit şi mai multe mijloace de transport în comun, în weekendul în care se încheie TM 2023

„Timișoara 2023 la nesfârșit”, evenimentul de închidere a Capitalei Europene a Culturii, pregătește un line-up de artiști internaționali și naționali, printre care Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, EMAA și José González.

De la turneele anului, la Cupa României! Timișoara își înscrie numele în istoria padelului românesc

În acest sfârșit de săptămână, Timișoara devine capitala padelului din România, pentru că va găzdui cea dintâi competiție profesionistă care reunește cei mai performanți sportivi practicanți ai acestui sport recunoscut oficial în țara noastră de curând.

Universitatea de Vest, prezentă în rankingul pe teme de sustenabilitate QS Sustainability Ranking!

UVT este prezentă în al doilea ranking pe teme de sustenabilitate organizat de QS, o clasificare specială care măsoară angajamentul fiecărei universități în tratarea cu seriozitate a sustenabilității prin prisma aderării la cele 17 ținte de dezvoltare sustenabilă ale ONU.

FOTO Pompierii au fost azi, ajutoarele lui Moș Nicolae! Le-au adus cadouri copiilor mai puțin norocoși

Pentru ca Moș Nicolae este bătrân și nu poate să ajungă la toți copiii, astăzi, pompierii l-au ajutat pe Moș să împartă o parte din cadouri copiilor cuminți.

Ultimele curse cu vaporașele pe Bega! Ambarcațiunile vor fi scose de pe traseu până la primăvară

Începând de sâmbătă, 9 decembrie, cele 7 nave de pasageri ce navighează pe Canalul Bega, vor andoca pe platforma special amenajată în Depoul Dâmbovița.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul construit de Teatrul Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Rolul cheie al monitorizării prenatale! Cum influenţează sănătatea mamei și a copilului?

Monitorizarea adecvată a sarcinii reprezintă un pilon esențial în asigurarea sănătății, atât a viitoarei mame, cât și a nou-născutului.