Skip to main content

Incendiu devastator! Un bărbat a fost găsit carbonizat în propria locuință, de către pompieri!

Pompierii au fost alertați în această după amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o locuință.

Mai multe echipaje de pompieri au fost direcționate pe strada Pavilioanele CFR din municipiul Oradea. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, camerele locuinței.

Din nefericire, într-una dintre încăperi, pompieri au găsit trupul carbonizat al unui bărbat.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13.45, apelantul precizând că în interior a fost surprinsă o persoană. La fața locului s-au deplasat de urgență, echipajele Detașamentului 2 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului 1 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum, camerele locuinței”, transmite ISU Bihor.

Incendiul a fost localizat în jurul orei 14.15. Echipajele acționează în momentul de față pentru stingerea focarelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.