Skip to main content

VIDEO Misiune dificilă a pompierilor, după ce un saivan de animale a luat foc! Autospecialele abia au putut ajunge în zonă

Misiune extrem de dificilă a pompierilor, în această după-amiază, care au ajuns cu greu la locul unui incendiu violent.

Aceștia au fost solicitați să intervină pentru a stinge flăcările care au cuprins un saivan de oi, aflat pe un deal, pe raza localității Mărtinești, din județul Hunedoara.

La sosirea pompierilor, mai mulți baloți de paie ardeau cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum, existând posibilitatea ca flăcările să se extindă.

Din cauza terenului accidentat, autospecialele de stingere au ajuns foarte greu la fața locului.

De asemenea, intervenția a fost cu atât mai dificilă, întrucât, în zonă nu exista nicio sursă de apă, iar pompierii au fost nevoiţi să aducă cisterne suplimentare cu apă.

Aproape două ore s-au chinuit echipele de intervenţie să lichideze incendiul violent care, din fericire nu s-a soldat cu victime.

În momentul în care au pornit flăcările, în adăpost nu era niciun animal,

Însă, pagubele materiale sunt însemnate, flăcările violente distrugând baloții de fân, o construcție de lemn folosită ca magazie și un utilaj agricol.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.