Skip to main content

Bătrână de 73 de ani, victimă a incendiilor de vegetație! A fost găsită de inconștientă de pompieri și cu arsuri pe 75% din suprafața corpului! A fost solicitat elicopterul SMURD

Pompierii arădeni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În timpul intervenției au găsit o victimă.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul vegetație uscate, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Este vorba despre o femeie de 73 de ani are a suferit arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului.

În această după-amiază, în jurul orei 15:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la miriște și vegetație uscată în localitatea Bulci, comuna Bata. La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Gărzii de Intervenție Birchiș cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD”, transmite ISU Arad.

Echipajul medical SMURD i-a acordat victimei îngrijiri medicale, aceasta prezentând semne vitale. La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Victima a fost preluată în viață de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportă la spital.

Incendiul a fost localizat și lichidat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.