Skip to main content

Bătrână de 73 de ani, victimă a incendiilor de vegetație! A fost găsită de inconștientă de pompieri și cu arsuri pe 75% din suprafața corpului! A fost solicitat elicopterul SMURD

Pompierii arădeni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În timpul intervenției au găsit o victimă.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul vegetație uscate, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Este vorba despre o femeie de 73 de ani are a suferit arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului.

În această după-amiază, în jurul orei 15:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la miriște și vegetație uscată în localitatea Bulci, comuna Bata. La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Gărzii de Intervenție Birchiș cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD”, transmite ISU Arad.

Echipajul medical SMURD i-a acordat victimei îngrijiri medicale, aceasta prezentând semne vitale. La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD.

Victima a fost preluată în viață de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportă la spital.

Incendiul a fost localizat și lichidat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.