Skip to main content

Veste de ultimă oră, despre baza sportivă de pe strada Mircea cel Bătrân! S-a încheiat licitaţia pentru proiectare şi construcţie

Primăria Timişoara a semnat contractul pentru serviciile de proiectare şi construcţie a bazei sportive de pe strada Mircea cel Bătrân, după încheierea perioadei de contestaţii.

Din cele patru firme care s-au înscris la lictiaţie, câştigătoare a fost asocierea dintre SC  Atelier Decumanus SRL şi Rogera Prest Com SRL (asociat).

Ca și subcontractanți sunt Contact Plus SRL, Geotc CAD SRL, Calor Grup SRL, Construct Business Electric Team SRL.

CITEŞTE ŞI: Bătrână de 73 de ani, victimă a incendiilor de vegetație! A fost găsită de inconștientă de pompieri și cu arsuri pe 75% din suprafața corpului! A fost solicitat elicopterul SMURD

Baza sportivă de pe strada Mircea cel Bătrân va fi formată dintr-un un teren de fotbal, cu o suprafaţă sintetică şi dimensiuni conform reglementarilor FIFA, şi va fi dotată cu o tabelă de marcaj.

Langă terenul cu suprafaţă sintetică va fi amenajat înca unul, de dimensiuni mai mici, pe care se va putea juca handbal, baschet sau minifotbal, dar şi o pistă de atletism de 50 de metri, cu suprafaţă de tartan.

Complexul va avea şi o cladire administrativă cu vestiare, grupuri sanitare, un cabinet medical, o sală multifuncţională, birouri, un punct de pază şi o zonă de depozitare, iar deasupra construcţiei va fi amenajată o tribună cu 437 de scaune, dispuse pe 7 rânduri separate în 3 sectoare.

Valoarea lucrărilor, estimată la 6.708.102,89 lei inclusiv TVA, a scăzut în urma licitaţiei, cu 12 procente.

“Licitația a fost adjudecată la prețul de 4.934.037,46 +TVA, prețul total fiind de 5.871.504 lei, practic fiind cu 2 milioane de lei mai puțin decât valoarea estimată. 3 luni este perioada de proiectare, iar 14 luni este perioada de execuție”, anunţă viceprimarul Cosmin Tabără.

Proiectul noii baze sportive de pe strada Mircea cel Bătrân prevede şi amenajarea a 25 de locuri de parcare pentru autoturisme şi tot atâtea pentru biciclete.

CITEŞTE ŞI: Petrecere în toată regula cu muzică lăutărească, în sala de festivități a Universității de Vest! Imaginile cu bairamul au devenit virale

În zonă vor fi plantaţi 38 de arbori, un aliniament nou de vegetatie pe strada Ciocârliei, arbuşti şi gazon de tip rulou pe langă vegetaţia existentă şi va fi montată o instalaţie pentru irigat zona verde.

De asemenea, urmează să fie amplasate bănci şi cosuri de gunoi şi va fi montat şi un sistem de iluminat ambiental.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.