Skip to main content

Un tânăr de 22 de ani și-a răpit fosta iubită pentru că aceasta nu a vrut să se împace cu el!

Doi tineri, bănuiți de lipsire de libertate în mod ilegal, reținuți de polițiștii și arestați de magistrați.

Mai exact, în seara zilei de 10 octombrie, tânărul de 22 de ani, împreună cu un prieten au mers acasă la o tânără de 18 ani, cu care acesta avusese o relație. Pentru că fata a refuzat să se împace cu el, acesta a luat-o cu forța și a băgat-o în mașina condusă de tânărul de 21 de ani și au plecat la domiciliul bărbatului.

Fata a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe tânărul de 22 de ani că, marți, 10 octombrie a.c., la ora 23.00, s-ar fi deplasat cu un autoturism la locuința unei tinere de 18 ani, din localitatea Tinca, județul Bihor, tânără cu care ar fi avut o relație de concubinaj, iar în urma unui conflict spontan, declanșat pe fondul refuzului tinerei de a relua relația, acesta ar fi introdus-o, cu forța, în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani și ar fi transportat-o, împotriva voinței sale, până în localitatea Talpoș, unde tânărul avea domiciliul. Polițiștii Secției nr. 8 de Poliție Rurală Tinca i-au depistat pe cei doi tineri, alături de tânăra de 18 ani, la scurt timp de la primirea sesizării, pe o stradă din localitatea Talpoș”, transmite IPJ Bihor.

Astăzi, cei doi tineri au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul a admis propunerea și a emis pe numele celor în cauză câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.