Skip to main content

Bărbat jefuit în tren, în apropiere de Timişoara! Agresorii, prinşi după aproape o lună

Un bărbat care circula cu trenul, pe ruta Arad-Timişoara a trecut prin clipe de coşmar, când doi indivizi s-au năpustit asupra lui.

L-au agresat fizic, apoi i-au furat toţi banii pe care îi avea asupra lui, după care s-au făcut nevăzuţi.

CITEŞTE ŞI: Săli noi de clasă, pentru 96 de elevi! Începe reabilitarea Şcolii Gimnaziale nr. 15 din Timişoara

Când a scăpat din mâinile celor doi, victima a anunţat imediat Poliţia, care a demarat cercetările în acest caz.

La mai bine de o lună de la acest incident, oamenii legii au reuşit să dea de urma tâlharilor.

Este vorba despre doi bărbaţi de 22, respectiv 42 de ani, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, au fost arestaţi preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

„La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 04.26, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, despre faptul că, într-un tren care circula pe ruta Arad-Timișoara, o persoană ar fi fost agresată fizic, fiindu-i sustrasă suma de 4.300 de lei. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Arad, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au fost identificați 2 bărbați, de 22 și 42 de ani, din județele Bihor și Timiș, care în baza probatoriului administrat au fost reținuți pentru 24 de ore, pe numele acestora, magistrații Judecătoriei Arad emițând un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Arad.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Femeia înjughiată lângă Timișoara, de fostul iubit, este consilier local! Agresorul a ajuns în arest, pentru fapta comisă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.