Skip to main content

VIDEO: Femeia înjughiată lângă Timișoara, de fostul iubit, este consilier local! Agresorul a ajuns în arest, pentru fapta comisă

Un incident șocant a zguduit județul Timiș, ieri după-amiază, când un tânăr de 24 de ani și-a lovit fosta iubită, în mod repetat, cu cuțitul.

Victima a fost transportată de urgență la spital, după ce un vecin a sunat la 112 și a cerut ajutor și, din fericire, starea ei este stabilă.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, este educatoare la Liceul Teoretic Giroc și consilier local PNL, în comuna Vermeș, județul Caraș-Severin.

Cristiana Flavia Dragoescu (fostă Lighezan) este căsătorită și are un copil, iar în ultima vreme a avut o relație extraconjugală cu agresorul.

Adi Purice este angajat al Detașamentului de Pompieri Buziaș, de anul trecut, iar toți cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă despre el.

Nimeni nu își explică ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la gestul extrem de a-și înjunghia fosta iubită, de cinci ori.

Se pare că victima era hotărâtă să se despartă de el, iar tânărul nu a putut să se împace cu asta.

A așteptat-o în fața blocului, cu un cuțit în buzunar, iar în momentul în care femeia a ajuns lângă el a început să o agreseze.

A fost prins după numai patru ore, iar acum este reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor.

Momentul atacului a fost filmat de o femeie care a fost martoră, iar imaginile sunt cumplite.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (9)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.