Skip to main content

Banat Girls a început pregătirea pentru noul sezon al Ligii Naționale de fotbal feminin, care va debuta la finalul lunii august!

Banat Girls a început pregătirile pentru ediția 2023-2024 a Ligii 1 de fotbal feminin la baza Electrica din Timișoara.

Liviu Ivasuc a avut la prima mișcare din aceasta vară doar 13 jucătoare la dispoziție. Alte 5 urmează să se alăture lotului la finalul săptămânii, iar fotbalistele de la loturile naționale vor reveni la echipă după meciurile de verificare programate în calendarul primelor reprezentative.

Primul antrenament a însemnat o încălzire ușoară, după care lotul prezent a fost împărțit în trei echipe și s-a jucat și puțin fotbal.

Iată și jucătoarele prezente la reunire: Alexandra Hornea, Laura Desmerean, Carmen Andrei, Stefanija Roksa, Andrea Tomescu, Carla Chișe, Melisa Șodinca, Elena Ruvila, Larisa Grigore, Alexandra Trofimov, Maria Drăgan, Iustina Lupu, Oana Stoianov.

Maria Cortina, Laia Arias Lopez, Sofia Garcia și Erica Ruiz, fotbaliste ce provin din Spania, vor ajunge sâmbătă în Banat. Ultimele trei nu au semnat încă înțelegerile cu formația noastră. Tot la finalul săptămânii se va alătura lotului și Nicoleta Lazăr.

Cristina Sucilă și Bianca Ienovan sunt convocate la prima reprezentativă a României, care va juca duminică un amical cu selecționata Bulgariei.

De asemenea, Tatiana Peșterean și Mihaela Catarău sunt componente ale lotului selecționatei Republicii Moldova, care va juca o dublă de verificare cu naționala Muntenegrului.

Am văzut că sunt pregătite și au chef de fotbal. S-au prezentat bine fetele la reunire, conform programului de vacanță pe care și l-au făcut. Urmează o readaptare la efort, vizele medicale, testările, cam asta este prima săptămână. Readaptarea la efort o vom face și cu mingea, nu doar fizic. În prima săptămână vom juca între noi pentru că avem multe jucătoare nou venite și trebuie să creăm relații de joc. Și asta cât mai repede”, spune antrenorul formației noastre, Liviu Ivasuc.

Banat Girls va efectua pregătirea de vară pe plan local, cu două antrenamente pe zi, unul dimineața, în sală, și altul după-amiază la Sânandrei.

În perioada următoare vom anunța și lista meciurilor de verificare pe care le va disputa echipa noastră.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.