Skip to main content

Au început demolările în Calea Girocului! Mai multe clădiri vechi, puse la pământ pentru a face loc unei noi parcări!

A început demolarea clădirilor vechi din zona Girocului, de pe un teren al Primăriei, pe care ulterior va fi amenajată o nouă parcare.

Aceasta va avea aproximativ 90 de locuri și va fi amenajată la intersecția străzilor Cosminului cu Martir Ioan Stanciu.

Durata lucrărilor de demolare se estimează la două săptămâni, asta dacă vremea va fi favorabilă.  

Terenul de peste 10.000 de metri pătrați aparține municipalității, iar în momentul de față este plin cu ruine ale unor clădiri dezafectate. În timp, suprafața respectivă a devenit și un focar de infecție, fiind locul unde mai mulți timișoreni au abandonat gunoaie.

Parcarea va fi realizată cu dale înierbate, de beton, iar în zonă vor fi amplasate și o parcare securizată pentru biciclete, precum și o platformă pentru pubelele de gunoi.

De asemenea, proiectul include și crearea unui spațiu verde prin plantarea a 27 de arbori, amenajarea unor alei pentru pietoni și amplasarea unor corpuri de iluminare stradală.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.