Skip to main content

Câine ținut fără apă, mâncare și legat de o țeavă cu un lanț de doar 50 de centimetri! Proprietarul este cercetat pentru rele tratamente și cruzimi asupra unui animal!

Un bărbat de 52 de ani este cercetat de polițiști pentru rele tratamente și cruzimi asupra unui animal!

Mai exact, bărbatul din localitatea Cinciș Cerna din județul Hunedoara ținea un câine în condiții greu de descris. Nu îi dădea mâncare și nici măcar apă. În plus, animalul era legat de o țeavă din curte cu un lanț de doar 50 de centimetri.

La data de 12 februarie 2024, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, în urma unui control efectuat în localitatea Cinciș Cerna, din județul Hunedoara, au stabilit că, un bărbat de 52 ani, a aplicat rele tratamente și cruzimi unui animal din specia canină pe care acesta îl deținea la domiciliu, în sensul că, nu avea apă, hrană și nu beneficia de libertatea de a se mișca în aer liber, fiind legat de o țeavă metalică, cu un lanț de aproximativ 50 cm”, transmite IPJ Hunedoara.

Câinele a fost preluat de polițiști și dus într-un adăpost pentru protecția animalelor.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]