Skip to main content

Mai puține cazuri de gripă și infecții respiratorii, în ultima săptămână, în Timiș! A crescut însă numărul pneumoniilor

A scăzut numărul cazurilor de gripă și infecții respiratorii, în județul Timiș, în ultima săptămână.

Totuși o situație îngrijorătoare este în ceea ce privește numărul cazurilor de pacienți cu pneumonie, care a crescut față de săptămâna precedentă, iar aproape jumătate dintre cei depistați cu această infecție au avut nevoie de spitalizare.

Conform DSP Timiș, în ultima săptămână s-au înregistrat 258 de cazuri de pneumonie, din care în 111 situații a fost nevoie de internare. În săptămâna precedentă au fost înregistrate 176 de cazuri cu 56 de internări.

În ceea ce privește gripa, DSP a raportat pentru ultima săptămână 133 de cazuri, iar 49 dintre pacienți au fost internați. Numărul este în scădere față de săptămâna anterioară, când au fost înregistrate 192 de îmbolnăviri, iar 67 de pacienți au avut nevoie de internare.

Și numărul infecțiilor respiratorii este în scădere. În ultimele șapte zile au fost înregistrate 1.592 de cazuri, din care 66 de internări, față de săptămâna precedentă când au fost raportate 1.862 de îmbolnăviri cu 40 de internări.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.