Ați făcut lucrări de renovare în gospodărie și nu știți cum să scăpați de moloz? Puteți închiria un container de la Retim

Timișorenii care vor să își renoveze apartamentele sau casele pot scăpa de deșeurile rezultate din construcții cu ajutorul containerelor închiriate de la Retim.

Deșeurile rezultate din construcții sau molozul nu pot fi lăsate la marginea străzii sau aruncate la pubelele de gunoi. Astfel că timișorenii care fac lucrări de construcții în gospodărie pot cere ajutorul Retim pentru a scăpa de moloz. Procedura este simplă, și anume puteți închiria un container de la Retim, de diverse dimensiuni, de la 1,7 până la 22 de metri cubi.

De aceste servicii pot beneficia și locuitorii din zona periurbană, Lugoj, Buziaș, Recaș.

De menționat faptul că containerele de 1,7 și 3 mc sunt disponibile doar pentru Timișoara, în timp ce containere de capacitate mai mare, precum cele de 7 și 22 mc pot fi închiriate în majoritatea localităților din județ.

Tipurile de deșeuri care pot fi preluate în baza contractului încheiat sunt: pământ, lemn, amestecuri de beton, cărămizi, țigle sau materiale ceramice.

PREȚUL pentru colectarea, transportul și eliminarea deseurilor din construcții/inerte pentru:

Persoane juridice este de 220 lei/ mc + TVA la care se adaugă:

– Chirie container 1,7mc = 8 lei/ zi + TVA; disponibil doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucrătoare de la data amplasării.
– Chirie container 3mc = 10 lei/ zi + TVA; doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
– Chirie container 7mc = 14 lei/ zi + TVA; maximum 5 zile lucrătoare de la data amplasării
– Chirie container 22mc = 30 lei/ zi + TVA; maximum 10 zile lucrătoare de la data amplasării

Persoane fizice este de 202,30 lei/mc (TVA inclus) la care se adaugă:

– Chirie container 1,7mc = 9,50lei/ zi (TVA inclus); disponibil doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucrătoare de la data amplasării.
– Chirie container 3mc = 11,90 lei/ zi (TVA inclus); doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
– Chirie container 7mc = 16,60 lei/ zi (TVA inclus); maximum 5 zile lucrătoare de la data amplasării
– Chirie container 22mc = 35,70 lei/ zi (TVA inclus); maximum 10 zile lucrătoare de la data amplasării

Aceste deșeuri se colectează contra cost, pe bază de contract/comandă scrisă prin următoarele modalități: online – la adresa de email : radu.ungur@retim.ro sau gabriela.hanes@retim.ro, sau la Biroul Relații Clienți RETIM se încheie Contractul și Formularul de comandă cu mențiunile care cuprind datele personale (BI/CI, CNP, adresă, telefon, număr înregistrare ORC, Cod Fiscal, cont bancă, ștampilă), capacitatea containerului şi locaţia unde clientul doreşte amplasarea lui, precum şi perioada pentru care are nevoie de container, urmând ca RETIM să programeze amplasarea containerului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.