Skip to main content

CCIA Timiș organizează ediția 2022 a Finalei Naționale a competiției de idei inovatoare ClimateLaunchpad!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România
al EIT Climate-KIC, organizează ediția 2022 a Finalei Naționale a competiției de idei inovatoare ClimateLaunchpad.

Evenimentul se va desfășura online, accesând link-ul: ClimateLaunchpad Romania National Final
sau poate fi vizionat în direct pe pagina: EIT Climate-KIC România.

În cadrul finalei, 6 echipe își vor prezenta ideile inovatoare “prietenoase cu mediu” și vor concura pentru a obține un loc în cadrul finalei internaționale – ClimateLaunchpad – cea mai mare competiție de idei în domeniul “clean technology” finanțată de EIT Climate-KIC.

Trei dintre echipele participante se vor califica pentru Finala Regională Europeană, care va avea loc în data de 27 Septembrie 2022 și vor concura alături de echipe din 18 țări pentru a ocupa un loc la Grand Global Final și pentru câștigarea unei prime investiții în business-ul lor: 10.000 euro locul I, 5.000 euro locul II și 2.500 euro locul III.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.

Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon, pentru care trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

Informații suplimentare la telefon 0721896961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro.

Persoană de contact: Cristina Bădulescu, coordonator Hub EIT Climate-KIC/CCIAT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.