Atenţie, şoferi! Restricții de circulație, la Timişoara, în acest sfârşit de săptămână!

Primăria Timişoara anunţă o serie de restricţii de circulaţie pentru acest weekend, pentru finalizarea unor lucrări de asfaltare.

Aşadar, se instituie de restricții de circulație, respectiv devierea traficului pe contrasens și oprirea circulației tramvaielor pe strada Gheorghe Adam, pe tronsonul cuprins între strada Lorena și intersecția cu strada Simion Bărnuțiu și Calea Dorobanților.

Începând de mâine de la ora 7.00 şi până duminică la 7.00 dimineaţa, pentru relația Calea Lugojului spre strada Gheorghe Adam pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone se deviază pe la strada Pădurea Verde, Avram Imbroane, Gheorghe Adam, se va închide circulația pe relația Gheorghe Adam – Calea Dorobanților – Simion Bărnuțiu cu devierea traficului pe contrasens pe liniile de tramvai.

De duminică dimineaţa de la ora 7.00 şi până luni dimineaţa la ora 6,00 se deviază circulația după cum urmează:

-Relația Calea Lugojului pentru str. Gh. Adam pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone se deviază pe str. Pădurea Verde – str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam.

-Pentru relația Calea Dorobanților – str. Gh. Adam, traficul se va devia pe contrasens pe liniile de tramvai, circulația se va desfășura alternativ pe câte o bandă pe tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu până la str. Lorena.

În timpul execuției lucrărilor mai sus menționate circulația tramvaielor de pe linia 1 și 2 va fi sistată, transportul public de persoane fiind asigurat cu două autobuze de capacitate mică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.