Skip to main content

Cabinet Individual de Insolventa Urechiatu Romeo Antoniu, mobil – 0744843545, avocat.urechiatu@gmail.com, lichidator judiciar al  COSMOSYS SRL – în faliment, in bankruptcy, en faillite, Dosar nr. 1855/30/2022, Tribunal Timis, vinde teren intravilan 1530 mp, cu casa S+P+E+M, Moldova Veche, str. Dunarii, nr. 145/A, Caras Severin, CF 30509, pret 201600 euro, la  19 iunie 2024, 25 iunie 2024, 03 iulie 2024 ora 12. Licitatia va avea loc in Timisoara, str. Academician Remus Radulet, nr. 16, ap. 3, jud. Timis. Garantia de participare minim 5 % din pretul de pornire, regulament de vanzare 5000 lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.