Skip to main content

Agresorul care a înjunghiat de cinci ori, o femeie, este pompier! Sunt filtre la toate ieşirile din oraş, pentru prinderea lui

Este alertă la această oră, în Timişoara, unde poliţiştii au instituit filtre la toate ieşirile din oraş, pentru capturarea unui tânăr de 24 de ani, care a înjunghiat de mai multe ori, o femeie şi a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Bărbatul este pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, unde a fost angajat anul trecut, şi activează la Detaşamentul Buziaş.

CITEŞTE ŞI: Aproape şapte milioane de euro, pentru vila de pe Loga 52! Locatarii clădirii cer ca Primăria să plătească imobilul şi lucrările făcute în ultimii ani

Se pare că în ultima perioadă a avut o relaţie cu victima, care este căsătorită şi care, recent, a vrut să pună punct idilei extraconjugale.

Bărbatul de 24 de ani nu a putut suporta despărţirea, aşa că astăzi a aşteptat-o în faţa blocului în care femeia locuia.

A intrat, alături de ea, în imobil, iar în scara blocului a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de cinci ori.

Când şi-a dat seama ce a făcut, a aruncat cuţitul lângă victimă şi a fugit, fiind căutat de oamenii legii şi la această oră.

„Polițiștii din cadrul postului de poliție Giroc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit pe strada Constelației din localitatea Giroc. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, o femeie în vârstă de 32 de ani fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Timiş.

În momentul în care a comis fapta, bărbatul era în concediu de odihnă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Militar, care urmează să stabilească încadrarea faptei, în funcţie de evoluţia medicală a victimei.

CITEŞTE ŞI: S-a dezlănţuit iadul! Imagini apocaliptice cu un incendiu devastator, care ameninţa să înghită un cartier întreg

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.