Skip to main content

S-a dezlănţuit iadul! Imagini apocaliptice cu un incendiu devastator, care ameninţa să înghită un cartier întreg

Trei mașini au fost complet distruse urma unui incendiu de amploare, care s-a propagat cu repeziciune şi ameninţa să cuprindă o clădire aflată la doar jumătate de metri şi apoi să se extindă şi la altele.

Flăcările au izbucnit în miez de noapte, pe strada Cuza Vodă din localitatea Ștei, judeţul Bihor, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri.

CITEŞTE ŞI: Un teren de lângă mall, revine în patrimoniul Timișoarei, după ani întregi de procese! Are aproape 7.000 de metri pătrați

La sosirea echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta deosebit de violent și generalizat, la trei autoturisme, precum și la o patiserie situată la parterul unei clădirii cu două etaje.

„Echipajele de pompieri au localizat incendiul în mai puțin de 5 minute de la primirea apelului prin Sistemul Unic 112, reușind să împiedice extinderea flăcărilor la întregul parter al clădirii și la cele două etaje. Ultimele focare au fost stinse în jurul orei 02.20, după care, forțele de intervenție au continuat să acționeze pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și cercetarea împrejurărilor determinante ale acestuia, până la ora 03.30”, transmite ISU Bihor.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Trei maşini au ars complet, iar în patiseria la care s-au extins flăcările au fost distruse două ferestre, trei cuptoare electrice, o masă de lucru și mai multe produse de patiserie.

CITEŞTE ŞI: Femeie înjunghiată, cu sălbăticie de fostul iubit! Desfăşurare uriaşă de forţe, pentru capturarea agresorului

Din primele cercetări se pare că incendiu a fost provocat intenţionat, astfel că pe fir au intrat şi poliţiştii, care încearcă să stabilească identitatea piromanului, pentru a-l trage la răspundere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.