Skip to main content

Rețele noi de apă și canalizare în două localităţi din Timiş! Aquatim a semnat contractul de lucrări, în valoare de 7,5 milioane de euro

Aquatim desfășoară „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020”(cod SMIS 2014+ 125651), parte a Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

În cadrul acestuia, astăzi a fost semnat contractul de lucrări „Execuție rețele de apă și canalizare Gottlob, Jimbolia-Rest de executat”, în valoare de 31.573.212 lei fără TVA, cu ROMTIM INSTAL SRL.

CITEŞTE ŞI: Agresorul care a înjunghiat de cinci ori, o femeie, este pompier! Sunt filtre la toate ieşirile din oraş, pentru prinderea lui

Acesta este un contract re-licitat, în urma rezilierii contractului semnat anterior, cu un alt antreprenor.

Investiția presupune extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și canalizare în beneficiul locuitorilor celor două localități.

Astfel, Jimbolia va avea o rețea nouă de apă în lungime de 15 km și rețele de canalizare în lungime de 4 km.
De asemenea, se vor construi 5 stații de pompare ale apelor uzate.

În Gottlob, se vor realiza 8 km de rețea de canalizare, 5 stații de pompare ape uzate și conducte de refulare, precum și o conductă de transport a apei între Gottlob și Vizejdia.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, urmate de 48 de luni perioada de garanție.

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș, în perioada 2014-2020” are o valoare totală de 239,5 milioane de euro, din care 180,4 milioane de euro fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană, 40,4 milioane euro de la bugetul de stat, 4,3 milioane de la bugetul local și 14,4 milioane euro co-finanțare Aquatim.

Obiectivul este dezvoltarea unor sisteme durabile de alimentare cu apă și apă uzată în Timișoara și în 81 localități din județul Timiș.

CITEŞTE ŞI: Aproape şapte milioane de euro, pentru vila de pe Loga 52! Locatarii clădirii cer ca Primăria să plătească imobilul şi lucrările făcute în ultimii ani

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.