Skip to main content

Accident grav pe autostrada A6, la coborâre spre Lugoj! Un tir s-a răsturnat iar șoferul a rămas încarcerat

Trafic îngreunat pe autostrada A6, în apropiere de Lugoj! Un tir încărcat cu accesorii auto s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Din primele informații, se pare că șoferul a rămas încarcerat, fiind în stare critică.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, poliție și pompieri.

Pe autostrada A6 Lugoj-Balinț, la kilometrul 0+500 de metri, pe calea 2, în zona loc. Belinț, județul Timiș, un autocamion încărcat cu accesorii auto s-a răsturnat pe partea carosabilă, fiind imobilizat pe banda nr. 2. Șoferul este încarcerat, în stare critică„, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier se desfășoară pe banda de urgență și prima bandă. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 15.00.

Din păcate însă, șoferul tirului, un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit.

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a condus un autotren pe Calea 2, km 0+500 m, sensul de deplasare Lugoj – A1, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior răsturnându-se, intrând în coliziune cu parapetul median. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autotrenului, în vârstă de 63 de ani„, transmite IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto: DRDP Timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.