Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

USR a pus batista pe ţambal! Ana Munteanu, suspendată din partid, pentru un an de zile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aseară, liderii USR Timiş s-au întrunit în şedinţă, pentru a analiza scandalul generat de consilierul local, Ana Munteanu.

Dacă în primă fază, colegii de partid au fost solidari cu acţiunea Anei, în cele din urmă, presiunea publică i-a făcut să îşi schimbe poziţia.

Pe aceeaşi temă:

Fritz se delimitează și nu prea, de consiliera acuzată că a trimis clienți falși la un restaurant, apoi a comandat un control

Ana Pauker de Timişoara, în atenţia consilierilor locali. Roxana Iliescu îi cere primarului să îşi sancţioneze colega de partid

Aşa că, după o săptămână de la descinderea orchestrată de Ana Munteanu, aceasta a fost judecată de Biroul Judeţean al partidului.

CITEŞTE ŞI: Noi măsuri restrictive! În Timişoara nu mai poţi ieşi din casă, după ora 20:00

“Colega noastră a făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local pe care o deține. Rolul ei, ca membru al Consiliului Local Timișoara, nu este să încerce să se substituie instituțiilor executive ale statului. Există organe competente pentru a urmări și a sancționa încălcarea regulilor. Trebuie să apelăm la acestea ori de câte ori aflăm de o nerespectare a prevederilor legale și să avem încredere că ele vor acționa potrivit legii”, a anunţat preşedintele USR Timiş, Cristian Moş.

La final, USR-iştii au votat în unanimitate, suspendarea Anei din partid, pe o perioadă de un an.

Cel mai probabil, decizia a fost luată doar în încercarea de a spăla imaginea partidului.

În continuare, USR-iştii fac scut în jurul Anei, condamnându-i pe cei care o critică.

“Condamnăm cu fermitate violența verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban și amenințările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie 2021. Indiferent de greșelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament.

Condamnăm, de asemenea, știrile false fabricate și promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferința victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea în ansamblul ei are nevoie să respingă astfel de practici și să încurajeze propagarea adevărului. Știrile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale”, a mai scris Cristian Moş.

CITEŞTE ŞI: Impact violent, la intrarea în Timişoara! 4 persoane, implicate în accident

 

 

Ultima modificare Vineri, 26 Martie 2021 10:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login