Skip to main content

Violată în plină stradă, cu cuţitul la gât! O tânără a trăit cel mai negru coşmar al vieţii

O femeie în vârstă de 24 de ani şi-a văzut moartea cu ochii, după ce un bărbat s-a apropiat de ea, pe stradă şi i-a pus cuţitul la gât.

S-a întâmplat după lăsarea întunericului, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroşani, iar individul a obligat-o petânără să îl însoţească într-o zonă întunecată.

CITEŞTE ŞI: Simulările pentru Evaluarea Națională şi Bacalaureat încep în martie!

Când au ajuns pe strada Ștefan Octavian Iosif, s-a năpustit asupra ei şi a violat-o, ameninţând-o că dacă ţipă, îi va lua viaţa.

După ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia i-a anunţat pe poliţişti, iar aceştia au început imediat cercetările.

În scurt timp l-au identificat pe făptaş şi l-au dus la audieri, după care l-au arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de viol.

„În urma cercetărilor investigative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Municipiului Petroșani, a fost depistat și identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie 2023, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă”, transmite IPJ Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Carnagiu, pe una dintre cele mai circulate şosele din vestul ţării! Trei morţi şi opt răniţi, în două accidente înfiorătoare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.