Skip to main content

Simulările pentru Evaluarea Națională şi Bacalaureat încep în martie!

A fost stabilită perioada de susţinere a simulărilor pentru Evaluarea Națională şi Bacalaureat, la nivel naţional.

Elevii de clasa VIII-a ar urma sa sustina probele la limba romana, cea materna si matematica, intre 20 si 22 martie.

În schimb, elevii de clasa a XII-a, vor susţine probele la română, limba maternă, proba obligatorie a profilului şi cea la alegere, între 27 martie şi 30 aprilie, potrivit edupedu.ro.

Datele însă, pot suferi modificari, până la publicarea in Monitorul Oficial a ordinului de ministru.

Până atunci însă, elevii din anii terminali vor mai susţine şi simulările judeţene, care se vor desfăşura în aceleaşi condiţii, însă subiectele sunt redactate la nivel judeţean. Inspectoratele şcolare sunt cele care stabilesc datele în care se vor susţine aceste simulări.

În judeţul Timiş, elevii vor susţine testarea la sfârşitul acestei luni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.