Skip to main content

Video: Prăpăd în Timişoara şi în localităţile limitrofe, după ploaia torenţială! Pasaje şi străzi inundate! Apa a intrat şi în spitale, curţi şi locuinţe

Ploaia torenţială care a durat mai puţin de jumătate de oră, a făcut ravagii în Timişoara, unde echipele de pompieri au fost solicitate să evacueze apa din mai multe zone ale oraşului.

Cantităţile uriaşe de apă care au căzut într-un timp scurt au creat probleme în special la pasaje, unde traficul rutier a fost dat peste cap.

CITEŞTE ŞI: A fost desemnat constructorul pentru finalizarea Centurii Timișoara Sud! Lucrările vor dura un an

Au fost inundate şi mai multe locuinţe, demisoluri şi chiar spaţiile de la susolul Spitalului Victor Babeş din Timişoara, unde a fost nevoie de intervenţia pompierilor, pentru evacuarea apei.

„În urma fenomenelor meteorologice avertizate, pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara sunt solicitați să intervină, până în acest moment, pentru evacuarea apei din 4 case în Timișoara, 2 demisoluri în Timișoara, subsolurile Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” și a Policlinicii de Pediatrie de pe strada Iosif Nemoianu, dar şi pentru evacuarea apei din curți și case în comuna Dumbrăvița (străzile Fervenția, Conac, Varșovia și Zacopane)”, transmite ISU Timiş.

„Ca urmare a ruperii de nori, Spitalul Victor Babeş din Timişoara a fost inundat la subsol. Canalele au refulat, am sunat la 112 şi au venit pompierii cu motopompele. Apa a avut 10-15 centimetri, dar numai la subsol. Aparatura medicală nu a fost afectată”, a explicat Adrian Manta, directorul tehnic al Spitalului Victor Babeş Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.