Skip to main content

A fost desemnat constructorul pentru finalizarea Centurii Timișoara Sud! Lucrările vor dura un an

CNAIR a scos la licitație lucrările rămase de executat pe Centura de Sud a Timișoarei, iar acum a fost desemnat constructorul.

Cinci firme s-au arătat interesate de continuarea acestei investiții, însă oferta câștigătoare a fost desemnată cea a Asocierii SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) – SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL,

Varianta de ocolire Timișoara Sud are o lungime de 25,69 km și o valoare estimată a contractului de 394.100.430,00 Lei, fără TVA.

Perioada de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni de la emiterea ordinului de începere, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de 10 ani.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire. Termenul în care pot fi depuse eventualele contestații este de 10 zile.

În decembrie 2022, la momentul rezilierii contractului anterior cu un constructor italian, stadiul fizic al lucrărilor era de 58,26 %.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.