Skip to main content

Ploaia torenţială din Timişoara anulează spectacolul din această seară, de la Filarmonica Banatul

Spectacolul de la Filarmonica Banatul, din această seară, când pe scenă urmau să urce violonistul elveţian Sebastian Bohren şi dirijorul Sander Teepen a fost anulat.

Ploaia torenţială care a făcut ravagii în Timişoara a afectat şi alimentarea cu energie electrică a instituţiei, astfel că spectacolul nu poate fi susţinut.

CITEŞTE ŞI: Video: Prăpăd în Timişoara şi în localităţile limitrofe, după ploaia torenţială! Pasaje şi străzi inundate! Apa a intrat şi în spitale, curţi şi locuinţe

Dragi spectatori,

Din cauza problemelor cauzate de ploile abundente din această după-amiază, concertul de astăzi, de la ora 19:00, va fi anulat!

Vă rugăm să păstrați biletele! În baza lor, veți putea intra la un alt concert, la alegere, din această stagiune (mai puțin la cele din 23 și 24 iunie).

De asemenea, aveți posibilitatea să solicitați restituirea contravalorii biletelor, fie de la casierie, fie de la administratorii platformei myticket, în funcție de modul prin care le-ați achiziționat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!„, transmite Filarmonica Banatul din Timişoara.

În această seară, orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara trebuia să interpreteze lucrarea Simfonia pentru orchestră de coarde nr. 10, în si minor MWV N 10 de F. Mendelssohn.

Apoi, violonistul elvețian Sebastian Bohren și orchestra completau programul cu Concertul pentru vioară și orchestră nr. 5 în la major, KV 219 de W. A. MOZART, iar în încheiere, trebuia să fie Simfonia nr. 5 în si bemol major, D. 485 de F. SCHUBERT, sub bagheta dirijorului Sander Teepen.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.