Skip to main content

Ploaia torenţială din Timişoara anulează spectacolul din această seară, de la Filarmonica Banatul

Spectacolul de la Filarmonica Banatul, din această seară, când pe scenă urmau să urce violonistul elveţian Sebastian Bohren şi dirijorul Sander Teepen a fost anulat.

Ploaia torenţială care a făcut ravagii în Timişoara a afectat şi alimentarea cu energie electrică a instituţiei, astfel că spectacolul nu poate fi susţinut.

CITEŞTE ŞI: Video: Prăpăd în Timişoara şi în localităţile limitrofe, după ploaia torenţială! Pasaje şi străzi inundate! Apa a intrat şi în spitale, curţi şi locuinţe

Dragi spectatori,

Din cauza problemelor cauzate de ploile abundente din această după-amiază, concertul de astăzi, de la ora 19:00, va fi anulat!

Vă rugăm să păstrați biletele! În baza lor, veți putea intra la un alt concert, la alegere, din această stagiune (mai puțin la cele din 23 și 24 iunie).

De asemenea, aveți posibilitatea să solicitați restituirea contravalorii biletelor, fie de la casierie, fie de la administratorii platformei myticket, în funcție de modul prin care le-ați achiziționat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!„, transmite Filarmonica Banatul din Timişoara.

În această seară, orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara trebuia să interpreteze lucrarea Simfonia pentru orchestră de coarde nr. 10, în si minor MWV N 10 de F. Mendelssohn.

Apoi, violonistul elvețian Sebastian Bohren și orchestra completau programul cu Concertul pentru vioară și orchestră nr. 5 în la major, KV 219 de W. A. MOZART, iar în încheiere, trebuia să fie Simfonia nr. 5 în si bemol major, D. 485 de F. SCHUBERT, sub bagheta dirijorului Sander Teepen.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.