Skip to main content

Explozie, din cauza unei acumulări de gaz! A fost solicitat elicopterul SMURD!

După un apel la 112, pompierii s-au deplasat de urgenţă cu o autospecială de stingere şi un echipaj specializat în asigurarea măsurilor PSI, la locul unei explozii.

Deflagraţia s-a produs într-o gospodărie din localitatea Moroda, judeţul Arad dar, din fericire, nu a fost urmată de incendiu.

CITEŞTE ŞI: Preşedintele CJT a ajuns de râsul lumii! Cum îl ironizează deputatul Alfred Simonis?

Din primele informaţii, explozia a fost provocată de o acumulare de gaz, cel mai probabil, de la o butelie care avea scăpări.

Proprietarul casei, un bărbat de 45 de ani, a fost surprins de deflagraţie şi a suferit răni, la nivelul feţei.

Pentru salvarea lui, la faţa locului a fost trimis de urgenţă şi un elicopter SMURD.

Bărbatul a fost preluat şi transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI: Modificări în programele de circulație ale microbuzelor școlare și a liniilor metropolitane, începând de luni!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.