Skip to main content

VIDEO: Troleibuz în flăcări! 11 pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului

S-a dat alarma, în această după-amiază, când pompierii din Timişoara au fost chemaţi să intervină de urgenţă, pentru lichidarea unui incendiu.

Mai exact, un troleibuz a luat foc în mers, pe strada Plopilor din localitatea Ghiroda.

CITEŞTE ŞI: Mesaj dur pentru primarii liberali, care au plecat din PSD! Ce le transmite Alfred Simonis?

Din primele informaţii, flăcările au pornit de la compartimentul motor şi s-au extins şi în partea din spate a troleibuzului.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 1 cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere şi un efectiv de 11 pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul motor și în partea din spate a autovehiculului”, transmite ISU Timiş.

Pompierii au intervenit rapid, astfel că incendiul nu s-a extins, acesta fiind lichidat în câteva minute.

În troleibuz erau 6 călători și șoferul, însă nimeni nua fost rănit, din fericire.

Toate persoanele au reuşit să se autoevacueze până la sosirea echipajelor de intervenție.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Primul tren cu cărbune pentru Colterm a ajuns la Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.