Skip to main content

Video: Tir în flăcări, pe autostradă! Au ars 28 de tone de PVC şi polistiren

Un incendiu violent a mistuit, azi-noapte, un tir care tarsnporta 28 de tone de granule de PVC şi polistiren.

Flîcările au izbucnit pe autostrada A1, în zona localităţii timişene Traian Vuia.

CITEŞTE ŞI: Cel mai gustos eveniment culinar, la doi paşi de Timişoara! Festivalul Tocăniței vă aşteaptă cu o mulţime de surprize

„În cursul nopții, la ora 01:54, am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 km 443. A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofițer și 8 subofițeri cu trei autospeciale de stingere”, transmite ISU Timiş.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu ardere generalizată, autotrenul fiind cuprins de flăcări în totalitate.

În aceste momente, pe autostradăse circulă cu restricţii, până când tirul distrus de flăcări va fi îndepărtat de pe şosea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.