Skip to main content

Cel mai gustos eveniment culinar, la doi paşi de Timişoara! Festivalul Tocăniței vă aşteaptă cu o mulţime de surprize

Iubitorii de preparate la ceaun sunt așteptați mâine, la un adevărat festin culinar, cu cele mai gustoase mâncăruri şi multă voie bună.

Este vorba despre Festivalul Tocăniţei din Dumbrăviţa, care a ajuns la cea de-a noua ediție, iar în acest an vine cu noutăți și două zone de desfășurare.

Comercianții vor încinge focul sub ceaune încă de dimineață, iar în partea a doua a zilei bucătarii amatori din comunitate își putea demonstra talentul gastronomic în fața juriului, care va alege cel mai bun preparat, cea mai bună mâncare cu vită sau cea mai picantă tocăniță.

Festivalul se desfășoară, ca în fiecare an, în Parcul Central din Dumbrăvița, unde sunt pregătite și activități pentru copii, muzică, o zonă de relaxare și multe surprize.

Festivalul Tocăniței este organizat de Dumbrăvița TV, în parteneriat cu Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara prin Akademika Market.

Program:

  • ora 17:00 – DJ
  • ora 19:00 – Show culinar cu chefi de la Restaurant Merlot
  • ora 19:30 – Premierea
  • ora 20:00 – Muzică live cu Euphoria cover band
  • ora 21:00 – Muzică live cu The Rhythm Architects

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.