Skip to main content

VIDEO Se circulă pe două benzi spre autostradă, prin Giarmata! Cum arată acum șantierul?

Vești bune pentru șoferi! Se circulă pe minim două benzi spre autostradă, pe toată lungimea tronsonului 2 al DJ691!

Președintele Consiliului Județean Timiș anunță că firma constructoare a mobilizat muncitorii pe teren și s-a lucrat cu mai multe echipe simultan, inclusiv în weekend.

Acum a fost turnat asfaltul pe două benzi, pe toată lungimea tronsonului 2.

Avem covor asfaltic pe minim 2 benzi, pe toată lungimea tronsonului 2 al DJ691! Se circulă fluid, iar până la sfârșitul săptămânii constructorul va finaliza legătura cu DNCT, centura Timișoarei. Pentru că este un obiectiv de maximă importanță, iar compania Strabag și-a luat angajamentul public să mobilizeze toate resursele necesare îndeplinirii contractului, s-a lucrat cu 8 echipe, simultan, inclusiv în weekend, până la ora 20”, spune președintele CJT, Alin Nica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.