Skip to main content

Cei mai mari iluzionişti ai lumii vin la Timişoara! Printre ei, şi celebrul Florian Sainvet care va uimi publicul cu spectacole de magie

Anul acesta, la cea de a doua ediție a Festivalului Internațional de Magie „Time for Magic” de la Timișoara, spectatorii vor experimenta magia într-o nouă lumină și vor fi martorii unor momente incredibile de iluzie.

La evenimente vor fi prezenţi cei mai mari campioni ai lumii, de la evadatori subacvatici până la cei mai tari mentaliști.

Descris drept un maestru al iluziei și al manipulării percepției, Florian Sainvet este unul dintre numele care va face show la Timișoara.

“The Robot Dream Act”, numărul care a făcut parte din cele mai spectaculoase show-uri din lume precum, Cirque de Soleil, The Illusionists, AGT Superstar, France’s Got Talent, ajunge pentru prima dată în România, la “Time for Magic”, la Timișoara.

“Ceea ce ador eu cel mai mult la Florian Sainvet este pasiunea cu care își împărtășește magia. El crede că iluziile pot aduce bucurie și admirație în viețile oamenilor și că fiecare truc are potențialul de a crea amintiri de neuitat. Acest aspect al personalității sale îl face nu doar un magician uimitor, ci și un adevărat entertainer”, spune Minodora Magică, project manager „Time for Magic”.

Anul acesta, festivalul internațional “Time for Magic” se va desfășura de-a lungul mai multor zile, cu spectacole care vor avea loc pe mai multe scene din Timișoara, în 3 limbi diferite, la care vor participa unele dintre cele mai titrate nume internaționale ale lumii Iluzionismului:

3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Germană la Cinema Victoria

3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Engleză la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului

5 octombrie – CloseUp Magic și Street Magic (intrarea liberă, urmează să fie anunţată locaţia)

5 octombrie – Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismului spuse de însuși faimoșii magicieni (intrarea libera, urmează să fie anunţată locația)

5 octombrie – Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea liberă, urmează să fie anunţată locația)

7 octombrie – MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali și Superstarurile Internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.