Skip to main content

VIDEO: Scandal monstru, la o rugă de lângă Timişoara! Primarul, înconjurat de bodyguarzi, la un pas de a fi bătut

Primarul unei comune din judeţul Timiş a avut parte de momente mai multe decât jenante, la deschiderea rugii din localitate.

Este vorba despre Viorel Nicu, din Săcălaz, care a vrut să ţină un discurs la sărbătoarea satului Beregsău Mare.

CITEŞTE ŞI: A distrus cu un ciocan o maşină de poliţie, parcată chiar în faţa Secţiei! Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj

A fost întrerupt însă imediat de un grup de oameni, care au început să îl huiduie şi să strige “Hoţul”!

“Chiar dacă situaţia este destul de încordată, şi sper să nu am dreptate să se şi arate, mă bucur tare mult că am reuşit, şi în acest an, împreună cu Consiliul Local, pe care, dacă domnii consilieri locali dacă sunt aici, îi invit lângă mine…”, şi-a început discursul, Viorel Nicu.

În momentul în care oamenii au început să îl huiduie, primarul l-a provocat pe unul dintre ei, invitându-l alături de el, ceea ce a făcut ca lucrurile să escaladeze.

Cei revoltaţi i-au reproşat lui Viorel Nicu că şi-a angajat rudele în Primărie şi că nu face nimic pentru comună.

Interesant este că edilul a mers la rugă însoţit de agenţi de pază de la o firmă privată, deşi la eveniment erau jandarmi şi poliţişti.

De altfel, acest lucru a fost taxat de oamenii revoltaţi, care i-au reproşat că plăteşte bodyguarzi, dar nu are bani pentru masa copiilor de la şcoală.

CITEŞTE ŞI: Începe distracţia! Parcul Primăverii aduce concerte, activităţi pentru copii şi delicii pentru gurmanzi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.