Skip to main content

Începe distracţia! Parcul Primăverii aduce concerte, activităţi pentru copii şi delicii pentru gurmanzi

Parcul Primăverii, de la Muzeul Satului Bănăţean Timişoara, se deschide astăzi, iar organizatorii promit experienţi surprinzătoare pentru vizitatori.

Evenimentul începe la ora 16:00 şi este dedicat atât tinerilor şi vârstnicilor, cât şi familiilor cu copii, pentru că fiecare va găsi cel puţin o activitate care să îl atragă.

Vor fi trei scene amenajate în mijlocul naturii, cu concerte live, o zonă de unde pot fi cumpărate preparate gustoase, cu un bazar pentru artizani și, mai ales, cu un decor de excepție.

CITEŞTE ŞI: Ghinion curat, pentru un bărbat care livrează mâncare în Timişoara! Ce au descoperit poliţiştii, după ce a intrat cu maşina, pe o stradă pietonală?

Atelierele gratuite de creație vor oferi oportunitatea copiilor de a-și dezvolta imaginația și creativitatea, și, totodată, de a-și exprima ideile și sentimentele prin artă.

„Cu siguranță, vor fi multe momente pline de bucurie și emoție în cadrul activităților propuse pentru familiile cu copii. Pentru cei mici va fi amenajată o zonă de aventură care promovează mișcarea în aer liber, vor fi spectacole de teatru și alte elemente captivante pentru a-i ține ocupați. Nu vor lipsi nici tururile ghidate gratuite oferite de Muzeul Satului Bănățean cu plecare de la troiță, din apropierea intrării în muzeu”, spune Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Vineri seară, 28 aprilie, de la ora 21:00 este programat un concert cu formația A.S.I.A, trupa care a făcut furori în clasamentul românesc de-a lungul mai multor ani.

Sâmbătă, 29 aprilie de la ora 21:00, Alina Eremia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, va urca pe scena Parcului Primăverii cu mult entuziasm și hituri muzicale cunoscute.

Duminică, 30 aprilie, tot de la ora 21:00, cei mai înfocați fani The Motans sunt așteptați la scena principală a Parcului Primăverii.

Cea de-a doua ediție a Parcului Primăverii se va încheia cu trupa VAMA, care va concerta în încheierea evenimentului, luni 1 mai de la ora 21:00.

Parcul Primăverii, cel mai mare festival multicultural din regiune, susține reconectarea la natură și promite opt zile pline de veselie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Fritz, prins cu minciuna, din nou! Roxana Iliescu prezintă realitatea de la Colterm şi interesele meschine din spatele declaraţiilor din ultimele zile

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.