Skip to main content

Cadavrul unui bărbat, scos din apă de pompieri! Poliţiştii au deschis o anchetă

S-a dat alarma, ieri seară, când cineva a observat trupul neînsufleţit al unui bărbat şi a sunat, de urgenţă, la 112.

Cadavrul plutea în apele Mureşului, în zona Trei Insule din Arad, unde s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi poliţişti.

Echipele de intervenţie au adus trupul neînsufleţit la mal.

În data de 23.04.2023, în jurul orei 19:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureș, zona Trei Insule. La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, plutind pe râul Mureș în apropierea malului„, transmite ISU Arad.

Cadavrul a fost extras din apă de către pompieri, iar cazul a rămas în atenția organelor abilitate pentru cercetări.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.