Skip to main content

VIDEO Pui de căprioară, salvat de pompieri, după ce a rămas blocat într-un gard!

Acțiune de suflet a pompierilor, în a doua zi de Crăciun! Salvatorii au fost chemați pentru a elibera un pui de căprioară care a rămas prins într-un gard.

Pompierii au fost solicitați prin 112, să intervină pe strada Lacul Roșu din municipiul Oradea pentru salvarea unui pui de căprioară, rămas captiv într-un gard metalic.

Animalul s-a rănit în timp ce încerca să se elibereze, însă după ce a fost scos dintre fiarte de pompieri, puiul de căprioară a fost predat medicilor veterinari pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Acționând cu depărtătorul din dotarea autospecialei de descarcerare, pompierii au eliberat cu grijă, animalul, care se rănise încercând să scape din grilajul gardului, predându-l personalului trimis de DSVSA Bihor, la fața locului, pentru îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.