Skip to main content

Video: Primele imagini cu migranţii ţinuţi captivi, într-un apartament din Timişoara! Cum au reuşit să scape?

Mai bine de 24 de ore au durat căutările poliţilor, după ce o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată într-un apartament din Timişoara.

Într-un final, când oamenii legii au găsit locaţia, au descoperit că nu era singură, ci alături de alte două femei şi opt bărbaţi.

Este vorba despre un grup de migranţi din Etiopia şi Sudan, care îşi doreau să ajungă în Germania, respectiv în Marea Britanie.

CITEŞTE ŞI: Fritz minte din nou! Se laudă cu o o victorie în instanţă, privind “marea demolare”, dar ascunde înfrângerile

Iar cel care îi ţinea pe toţi captivi, un bărbat de 44 de ani, făcea şi el parte din grup, fiind un fel de lider, pentru că menţinea legătura cu persoana care urma să îi transporte ilegal, în vestul Europei.

Discuţiile contradictorii au început în momentul în care bărbatul de 44 de ani le-a cerut celor trei femei, să suplimenteze suma de 6.500 de euro pe care o plătiseră deja, pentru a ajunge în Germania.

Femeile au refuzat să achite diferenţa solicitată, astfel că bărbatul le-a ameninţat că nu le va lăsa să părăsească apartamentul.

Una dintre ele s-a speriat, a reuşit să pună mâna pe un telefon şi a sunat la 112.

Poliţiştii au început imediat căutările, iar în cele din urmă au descoperit apartamentul în care erau captivi toţi cei 11 oameni.

Important de spus este că niciunul dintre ei nu a fost abuzat în vreun fel.

CITEŞTE ŞI: Caz şocant la Timişoara! Femei şi bărbaţi, sechestraţi, aproape de centrul oraşului! Una dintre victime a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Descoperă beneficiile crioterapiei, la cel mai modern salon din Dumbrăvița! XCrio este destinaţia perfectă, pentru sănătate și frumusețe

În inima comunei Dumbrăvița, pe strada Petofi Sandor, nr 95, un nou salon de crioterapie își deschide porțile, şi promite o experiență revitalizantă și de ultimă generație pentru toți cei care sunt în căutarea unor metode inovatoare de îmbunătățire a stării de sănătate și de frumusețe.