Skip to main content

VIDEO: Prăpăd în cimitir! Morminte distruse de o ambulanţă! Şoferul a uitat să tragă frâna de mână

Este anchetă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, după ce una dintre autospeciale a luat-o la vale, a dărâmat gardul unui cimitir şi a distrus mai multe morminte.

Incidentul s-a petrecut după ce o femeie din Deva, care acuza dureri toracice şi stări de vertij, a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical.

La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, care a oprit la adresa indicată, aflată pe un deal din apropierea cimitirului.

CITEŞTE ŞI: Declaraţii şocante ale băiatului care a ucis 9 oameni! Anchetatorii au fost îngroziţi de mărturiile elevului de 13 ani

Şoferul a uitat să asigure autospeciala cu frâna de mână, astfel că aceasta s-a pus în mişcare.

A pus la pământ gardul din beton care împrejumuieşte cimitirul, apoi a distrus mai multe morminte, provovând pagube uriaşe.

Şi ambulanţa a fost serios avariată, iar acum conducerea SAJ Hunedoara încearcă să stabilească cine este de vină.

S-a întrunit şi Comisia de Disciplină, care va decide ce măsuri se impun în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.