Skip to main content

Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, s-a stins din viață!

Fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza, a murit astăzi la vârsta de 54 de ani!

Se pare că acesta a suferit un stop cardio respirator, iar medicii sosiți la locuința acestuia n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Adrian Orza a studiat la Facultatea de Management în Producție și Transporturi a Universității Politehnica Timișoara, după care a condus pentru o perioadă scurtă de timp, Fabrica de Țigarete Timișoara.

Din 2000 a fost ales viceprimar al Timișoarei, funcție pe care a ocupat-o timp de trei mandate, pe vremea administrației Ciuhandu, până în 2012.

Apoi a fost ales consilier local independent, încă două mandate.

De câțiva ani, acesta s-a reprofilat și se ocupa de o afacere cu sere de legume.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.