Skip to main content

VIDEO: Pericol de moarte, pentru zeci de migranţi, descoperiţi de poliţişti într-un tir încărcat cu sticlă

Trei bărbaţi din Turcia sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au fost prinşi că transportau 37 de bărbaţi din din Banghladesh, Pakistan și India, cu intenţia de a-i trece, ilegal, în Ungaria.

Unul dintre cei trei suspecţi conducea tirul în care erau ascunşi migranţii, iar ceilalţi doi erau într-un autoturism şi aveau misiunea de a se asigura că drumul este liber.

CITEŞTE ŞI: A fost dezvăluită tema Sationului Lego de la Timişoara! Viceprimarul Cosmin Tabără anunţă ce va apărea în faţa obiectivului

Cu toţii au fost prinşi pe şoseaua de centură a Lugojului, iar şoferul autotrenului care, în documente transporta sticlă pe ruta Turcia-Austria, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

“În urma controlului efectuat au fost depistați, ascunși în interiorul mijlocului de transport, un număr de treizeci și șapte cetățeni străini. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Banghladesh, Pakistan și India, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, care au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale și a unor vize de muncă. Aceștia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport marfă pentru a se deplasa spre frontiera cu Ungaria. Extinzând cercetările în cauză, a fost oprit în trafic, tot pe centura Municipiului Lugoj, un autoturism marca BMW înmatriculat în Austria, în care se aflau doi cetățeni turci. Existând suspiciuni că pot fi implicați în traficul de migranți, aceştia au fost conduși la sediul ITPF Timișoara pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi bărbaţi aveau rolul de antemergător”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

Şoferul tirului este acum acuzat de trafic de migranţi, iar ceilalţi doi cetăţeni turci, pentru complicitate la trafic de migranți.

CITEŞTE ŞI: Alertă, la Timişoara, după apariţia unui focar de botulism! Se caută ser antibotulinic, în toată ţara, pentru situaţia în care numărul pacienţilor va creşte

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.