Skip to main content

Bătaie de joc, la adresa şoferilor din Timişoara! Primăria blochează traficul pe mai multe străzi, dar face anunţul după închiderea circulaţiei

Trafic dat peste cap, în zona centrală a Timişoarei, din cauza Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși, eveniment la care sunt aşteptate câteva mii de persoane.

Acţiunile se vor întinde pe parcursul a trei zile, începând de astăzi, astfel că Primăria Timişoara anunţă restricţionarea parţială sau chiar totală a mai multor străzi, pe durata evenimentului.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Pericol de moarte, pentru zeci de migranţi, descoperiţi de poliţişti într-un tir încărcat cu sticlă

“Astfel, din data de 31.08, după ora 12:00, se va restricționa parțial accesul rutier în zonă, urmând ca, din data de 01.09, accesul să fie închis total, pe străzile: str. G. Enescu, str. Acad. Alexandru Borza (fosta Trandafirilor), str. Gheorghe Andrașiu, str. Silviu Bejan, str. Patriarh Miron Cristea”, a anunţat Primăria Timişoara, la 12 minute după intrarea în vigoare a restricţiilor respective.

De asemenea, sâmbără, între orele 14:30-17:00, în vederea desfășurării procesiunii religioase, traficul rutier va fi închis pe Bulevardul Regele Ferdinand I, pe porțiunea adiacentă Catedralei Mitropolitane și restricționat pe traseul Sala Olimpia, Aleea F.C. Ripensia, Pod Michelangelo, Strada Michelangelo, Bulevardul I.C.Brătianu, Piața Iancu Huniade, Piața Victoriei, Catedrala Mitropolitană.

Primăria anunţă şi că parcarea din Piața Huniade (Parcarea Modex) va fi parțial rezervată participanților la eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.