Video! Percheziţii de amploare, la zeci de interlopi acuzaţi că şantajau, sechestrau şi băteau clienţii sălilor de jocuri de noroc

Acţiune de amploare a procurorilor DIICOT, care au descins în această dimineaţă, la 123 de adrese, vizaţi fiind membrii unei grupări infracţionale, acuzaţi de șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, distrugere și favorizare a făptuitorului.

Percheziţiile s-au desfăşurat în municipiul București și judeţele Prahova, Brașov, Iași, Suceava, Botoșani, Tulcea, Constanța, Cluj, Timiș, Vrancea, Buzău, Bihor, Vâlcea, Dolj, Gorj, Sibiu, Bacău, Mureș și Sălaj.

CITEŞTE ŞI: Fabulos! Munţii Ţarcu, mai aproape ca niciodată, de Catedrala din Timişoara! Noi imagini spectaculoase, marca Răzvan Vitionescu

Anchetatorii au informaţii conform cărora suspecţii acţionează încă din anul 2018, cu scopul de a împiedica extinderea sălilor de jocuri de noroc concurente celor administrate de aceștia.

De asemenea, indivizii reprimau tentativele altor membri ai lumii interlope de a prelua controlul asupra sălilor aparținând grupului.

“În acest scop, a fost creată o structură de forță care a fost folosită pentru a împiedica anumiți clienți care realizau câștiguri însemnate să intre în posesia acestora. Această structură a asigurat funcționarea la nivel național a unui sistem coercitiv ilegal care era menit să împiedice clienții care generau probleme să revină în sălile de joc aparținând grupului infracțional organizat și să recupereze rapid de la aceștia prejudiciile aduse bunurilor din localuri”, transmite DIICOT.

CITEŞTE ŞI: FOTO Ultimele pregătiri pentru Târgul de Crăciun de la Timișoara! Ce surprize vor fi la ediția din acest an?

În urma percheziţiilor, 40 de suspecţi vor fi duşi la audieri, la sediul DIICOT – Structura Centrală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Noul vaccin anti-COVID adaptat noilor tulpini a ajuns în Timiș! Vezi aici cine îl poate face

Peste 100.000 de doze de vaccin anti-COVID adaptat noilor tulpini, au ajuns astăzi la Timișoara.

Corpul B al Liceului Calderon, reabilitat cu fonduri europene!

Primăria Timișoara reabilitează Corpul B al Liceului Calderon cu fonduri europene! Licitația s-a încheiat cu succes, iar contractul a fost semnat deja.

Reacţia directorului de la Pieţe, după protestul comercianţilor: Nu este nimic bătut în cuie!

Comercianţii din pieţele timişorene şi-au strigat astăzi revolta faţă de majorarea chiriilor cu 20%, care va intra în vigoare, de anul viitor.

Lichidele din bagajul de mână și aparatele electronice nu mai trebuie scoase la verificare, pe Aeroportul Internațional Timișoara!

Pasagerii care pleacă de pe Aeroportul Internațional Timișoara nu mai trebuie să scoată lichidele și aparatele electronice din bagajele de mână la controlul de securitate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.