Skip to main content

Video: Nou născut ucis, după ce ruşii au atacat o maternitate! Echipele de salvare continuă să caute supravieţuitori

Războiul din Ucraina durează de 273 de zile, iar atacurile repetate ale ruşilor continuă să facă victime, inclusiv în rândul civililor.

Azi noapte, cel puţin o bombă a lovit maternitatea spitalului Volniansk din regiunea Zaporojie, iar printre victime se numără, conform autorităţilor ucrainene, un nou-născut.

CITEŞTE ŞI: Video! Percheziţii de amploare, la zeci de interlopi acuzaţi că şantajau, sechestrau şi băteau clienţii sălilor de jocuri de noroc

Bebeluşul a fost ucis în atacul care a distrus clădirea, iar echipele de intervenţie acţionează şi la această oră, pentru salvarea personalului medical, a nou-născuţilor şi a femeilor internate, care au fost prinse sub dărâmături.

„Durerea ne copleșește inimile! Un copil care tocmai s-a născut a fost ucis. Salvatorii lucrează la fața locului”, a anunţat guvernatorul regiunii Zaporojie, Oleksandr Staruk, pe Telegram.


Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.